Bannere site_03

Tehnologie

Kip 7800 este un utilaj de tipar digital de format mare cu productivitate ridicată.

Principalele caracteristici sunt:

  • Printare productivă pe formate mari: KIP C7800 printează rapid monocrom și color la viteză constantă de producție de până la 390/ 325 mp/oră – indiferent de gradul de acoperire sau tipul mediei de printare.
  • Precizie în redarea imaginilor: sistem imprimare color sau monocrom la rezoluția de 600 x2400 dpi. Sistem toner uscat ce produce imagini durabile, rezistente UV și la apă.
  • Încărcare automata a rolelor: oferă schimbare ultra rapidă între role pentru seturi interpolate cu dimensiuni variabile sau medii diferite de printare, eliminând orice tip de întarzieri între printuri. Înlocuirea rapidă a tonerelor și capacitatea mare a acestora minimizează întreruperile în timpul producției. Sistemul nu necesită setup sau timp de uscare.
  • Calibrare automată a imaginii: Pentru obținere de imagini clare și culori expresive este disponibil un sistem ce realizează calibrări automate ale mediei de printare – un avantaj real atunci când se schimbâ tipul mediei de printare sau se schimbâ furnizorii acesteia.
  • Manevrare versatilă a mediei: sunt disponibile 4 – 3 pentru role în line plus un bypass manual pentru alimentare cu coli pentru o gamă largă de media aprobată si recomandată, standard sau specială pentru utilizare în interior sau în exterior, în gamă de la adeziv standard până la banner și substrat de autoadeziv. Se pot obține îmbunătățiri ale imaginii prin laminare la cald sau la rece.
  • Gama aplicațiilor: Un sistem ce produce atât documente tehnice detaliate cât si grafică color. Lungimea maximă de printare este de 40 m cu lățime de 0,9 m. Suportul poate avea gramaj între 70 și 160 gmp.