Termeni generali

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea SC Tipro Printing SRL și sunt apărate de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Niciun material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea anterioară a SC Tipro Printing SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

SC Tipro Printing SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare.

SC Tipro Printing SRL nu poate fi facută responsabilă pentru nicio pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC Tipro Printing SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile despre produse, caracteristicile tehnice și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și editare. De asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate.
 SC Tipro Printing SRL își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), daca stocul pentru un anumit produs a fost epuizat.

Termeni de confidențialitate

Apreciem încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facând comenzi on-line. De aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale, cu excepția operatorului de plăți online fără de care tranzacția dumneavoastră nu ar putea fi procesată.

Navigarea pe acest site se constituie într-un acord privind acești termeni.